بلاگ

مدیر نمایشگاه «پلاک۴۰» در یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: «پلاک ۴۰» قبل از هر چیز آغاز یک پژوهش است. شاید خود کسانی که به ما آثار را امانت دادند، تازه متوجه شدند که چه آثار ارزشمندی در گنجینه‌شان دارند.

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، نمایشگاه «پلاک۴۰» از بخش‌های یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی است که توانسته آثار ارزشمندی از گنجینه‌های پنهان نهادها را در معرض دید قرار دهد.
نظام‌الدین امامی‌فر مدیر این بخش به خبرنگار فارس گفت: کار ما امسال در «پلاک ۴۰» بر اساس پژوهش دقیق اولیه بود. به سراغ کارهایی رفتیم که در آرشیو موزه‌ها و موسسات مختلف بودند. در این زمینه واقعا دستمان خالی است چون نمی‌دانیم کارها کجا هستند. اما وارد این حوزه شدیم و توانستیم بسیاری از کارها را پیدا کنیم. همکاری سازمان‌ها هم بسیار خوب بود و توانستیم کارهای بسیار فاخر و ارزشمند را از آنها بگیریم.

وی افزود: بنابراین به نظر من «پلاک ۴۰ »قبل از هر چیز آغاز یک پژوهش است. امیدوارم برای جشنواره‌های بعدی با عنوان یک الگو به آن نگاه شود. ما در پژوهش‌های مربوط به انقلاب به دنبال اسناد تاریخی هستیم. شاید ورود به موزه‌ها و آرشیو‌ها بتواند بخش مهمی از این کار را به دوش بکشد. زیرا خیلی از دانشجویان و حتی استادان نمی‌دانند اصل آثار هنری کجاست. به صورت پراکنده کتاب‌هایی منتشر می‌شود اما در آرشیو سازمان‌ها باقی می‌ماند. «پلاک ۴۰» اما توانست تعداد زیادی از موزه‌ها و ارگان‌ها را درگیر کند. جالب است که فجر امسال توانست این ارگان‌ها را چه از لحاظ سازمانی و چه از لحاظ هنری و بصری گرد هم آورد.